Чаши със снимки и текст за персонален подарък

Чаши със снимки и текст за персонален подарък

Posted by tedbg 05/07/2019 0 Comment(s)

Чаши със снимки и текст за персонален подарък

 

Чашите със снимка и текст са едни от най-популярните избори за подарък, както и един от най-предлаганите рекламни продукти. Вече няма офис без кафе машина или кана за чай – керамичните чаши са необходими навсякъде. Намирането на перфектната чаша може да се окаже предизвикателство. Първо, трябва да помислите от какъв материал желаете да е чашата, второ – да изберете подходяща снимка или текст. Всички това зависи малко или много от бюджета, с който разполагате.

Видове чаши

1. „Хотелиерски“ – може да ги видите в хотели, ресторанти и барове. Отличават се със своята масивност и тежест. Предлагат се в различни цветове и форми и носят старинен, познат уют. Подходящи са за хора, които обичат уединението, семейната обстановка.

2. Чаши за пътуване – ако знаете, че човекът, за когото правите подарък, пътува често – било то извън страната или с метрото, купете му подходящ подарък. Чашите за пътуване са големи и малки, с дръжки и без. Някои могат да задържат течността топла; повечето имат предпазни капачета с отвор.

3. Къмпинг чаши – ако Вашият човек обича да е сред природата и да спи под звездите, вземете му чаша за къмпинг с персонално послание. Тези чаши са метални и са видимо по-широки от останалите, но са много по-леки. Предлагат се и модели от керамика.

4. Чаши за бистро – те имат заоблен, елегантен дизайн. Виждали сте ги в повечето кафенета. Направени са от керамика или стъкло. Подходящи изображения за тях са кръглите и заоблените. Те не оставят много място за снимка, затова ще трябва да се задоволите с някой остроумен надпис.

5. Класически чаши със С-дръжка – изключително популярни заради ниската си цена, неостаряващия си вид и огромния избор. Ако не можете да отгатнете вкуса на Вашия човек, винаги може да заложите на класиката.

 

Материалът, от който е направена чашата

Въпреки че керамиката е най-популярна за принтове и снимки, Вие можете да изберете още между стъкло, неръждаема стомана и пластмаса. Тези възможности са полезни не само за да направите перфектният подарък, но дори и да започнете собствена маркетингова кампания.

 

1. Керамика – тези чаши са издръжливи, имат твърда, гладка повърхност, което е идеално за отпечатване на всякакви изображения и текстове. Плюсовете са, че има класически вид, ниска цена, запазва топлината, лесно се почиства. Минусите са, че керамиката е по-тежка и не се препоръчва при пътуване.

2. Стъкло – то е елегантно, изчистено, висококачествено – идеалният подарък за личност със същите качества. Въпреки това стъклените чаши са по-тежки и трудни за носене. Нужно им е внимание. Плюсовете са, че стъклените чаши са идеални за кафе с лед, освен това са дълготрайни. Минусите са, че не се препоръчва за пътуване, съществуват по-малко опции за дизайн и тежестта им е по-голяма.

3. Неръждаема стомана – те са трайни, екологични, задържат топлината по-добре от всеки друг материал. Ако възнамерявате да купите такава чаша за подарък, потърсете опции с изолация или вакуум. Плюсовете са, че тези чаши са издръжливи, съществуват много вариации и са идеални за динамичен живот, пътувания и екскурзии. Минусите са, че неръждаемата стомана е тежка и цената на чашата е по-висока.

 

Персонална чаша

Когато избирате върху каква чаша да бъде принтирано Вашето послание, не е задължително тя да е бяла. Обикновено може да избирате между осем цветя, като цветовете могат да покриват изцяло чашата или да са само от вътрешната страна и дръжката. Ако не разполагате с оригинално послание или подходяща снимка, може да потърсите шаблони в интернет. Някои магазини за подаръци предлагат свои шаблони, от които можете да се възползвате.

 

Изображение или текст?

Може и двете, стига изображението да позволява място за текст. Ако поводът за подаръка е по-специален, свържете се с дизайнер, който да изработи външния вид на Вашата чаша. Той ще избере правилните цветове и шрифтове за текста.

Loading...