Бебешки бодита с щампи - подарък за новородено

Бебешки бодита с щампи - подарък за новородено

Posted by tedbg 15/08/2019 0 Comment(s)

Бебешки бодита с щампи - подарък за новородено

Бебешки бодита с щампи - подарък за новородено

Когато подготвяте подарък за новородено, несъмнено ще се натъкнете на бебешки бодита с щампи. Тези дрешки са универсални, удобни и лесни за почистване и са неразделна част от всеки бебешки гардероб. Бодитата могат да се ползват както за бельо, така и за долна дреха, така че сезонът и смяната на времето няма да повлияят по никакъв начин на избора Ви.

Какво представляват бебешките бодита с щампи?

Това са дрешки с дълги или къси ръкави, които нямат крачоли и се закопчават от долната страна. Може да ги комбинирате с панталонче или рокличка. Най-добрата им страна е, че лесно се надяват и свалят, което прави сменянето на пелени и памперси много по-лесно. Бодитата са очарователни тоалети за ясли, детски градини, разходки или при първото Ви излизане с бебето навън. Бодитата са подходящи и за спане, тъй като експертите препоръчват дрешки, които няма да се набират или да закриват лицето на детето.

Какви бодита да търсите?

Със сигурност – 100% памук. Най-важното качество на бебешкото боди е мекотата. Памукът е идеалната материя за новородени, тъй като е естествен и нежен към чувствителната кожа. Не само това, но и памукът е отличен за регулиране на телесната температура и влагата, което помага на бебето да му е прохладно в жегите и топло в студовете. Освен това, памукът е дълготраен, издръжлив и лесен за пране.

Някои бодита разполагат с различен метод за закопчаване, който Ви позволява лесно и бързо да обличате бебето, особено ако то има повече енергия. С различното закопчаване можете да регулирате колко пространство има около врата. Така бебето ще има повече пространство, докато играе, и ще му е топло, докато спи.

Топ бодита с щампи

Когато избирате боди с щампа, добре е да знаете, че те обикновено се купуват на пакети по 5 или 10 броя. Това не е задължително, разбира се, но при новородените дрешките се сменят всеки ден и е хубаво да има повече резервни бодита. Ако изберете пакет с бодита, специалистите препоръчват да са с различни щампи, но в един тон. Например, да имат различни цветове и еднаква щампа или различни щампи и един цвят. Комбинациите са безкрайни.

1. Щампи с животни – това са най-търсените и продавани щампи. Те не са особено големи, за да не затрудняват детето, и обикновено се намират в центъра. Цветовете на бебешките бодита са меки, пастелни – розови, тип „принцеса“, за момичета, и сини, тип „моряк“, за момчетата. Пиленца, слончета, котенца, мечета са най-предпочитани от децата.

2. Щампи с цветя – тези бодита са предпочитани повече за момиченца. Щампата може да е в центъра или отпечатана по цялото боди. Запомнете, че големите щампи не са за предпочитане, затова потърсете щампа с мастило на водна основа. От този тип щампи може да купите най-много бройки, тъй като те не нарушават по никакъв начин еластичността на плата, не избледняват при пране и при тях вариантите са много повече. Единственият им недостатък е, че са по-подходящи за дома, отколкото за навън.

3. Щампи със супергерои – 10 години и 22 филма по-късно светът все още живее в ерата на супергероите и какъв по-подходящ подарък от щампа със супергерой? Тези бодита са подходящи както за момчета, така и за момичета. Това не са картинки, а големи щампи, които заемат цялото боди и напомнят на малки костюми – на Железния човек, на Хълк, капитан Америка, Спайдърмен и така нататък. Платът съдържа полиестер, което не го прави вреден, но трябва да се пере на по-ниска температура.

4. Щампи с професии – ако искате да внесете малко хумор в подаръка си, потърсете бодита с отпечатани върху тях медицински престилки, бизнес костюми, пожарникарски или полицейски униформи. Тези бодита са отлични и за рожден ден, детско парти и други специални поводи.

Loading...