-38% 2-3 Дни ЕЛЕКТРОСТИМУЛИРАЩ КОЛАН ABDO KING от категория Вибриращи колани и електростимулация

ЕЛЕКТРОСТИМУЛИРАЩ КОЛАН ABDO KING от категория Вибриращи колани и електростимулация

ДОСТАВКА ОТ 2 ДО 5 ДНИ

Ако винаги сте искали да имате стегнати, добре оформени коремни мускули, Abdo King е идеален за вас, благодарение на революционната си система, която работи върху мускулите чрез електронна мускулна стимулация (EMS). Тази техника, развита от физиотерапевти, за да помогнат за въстановяването на пациенти с мускулни травми, сега се прилага в света на фитнеса, за да ви помогне да имате мускулите, за които винаги сте мечтали с малко усилие на невероятна цена!

Електростимулиращият колан Abdo King е високоефективен и работата с него е доста лесна: този мускулен стимулатор има същия ефект като правенето на тренировки за мускулите на корема. Abdo King ще свърши работата вместо вас, докато вършите други неща!

Когато клиент прави поръчка от е-магазин GALLA.BG е необходимо да се посочи телефон за връзка и адрес за доставка. Стойността на доставката се формира според цените на куриерска фирма Еконт, в зависимост от това дали ще бъде до точен адрес или до офис на Еконт. Клиентите ни изпозлзват отстъпка 20% от сумата за доставка.

ЕЛЕКТРОСТИМУЛИРАЩ КОЛАН ABDO KING

  • Модел: abdo
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 79.00лв
  • 49.00лв
Бърза поръчка без регистрация


Поръчай

Етикети: електростимулиращ, колан, abdo, king, вибриращи, колани, електростимулация

Loading...